Speelplaats

Groot bouwt voor klein deel 2

6 juni

Terwijl de leerlingen van de lagere school zich uitleefden op de sportdag, kwam er een groepje grotere leerlingen langs! 
Enkele leerlingen van PTI Zottegem kwamen vandaag met hun praktijkleerkracht het bouwwerk in de zandbak van de kleuters plaatsen. 
Ze bouwen volgende week op de eigen school nog even verder aan enkele details om de wand speelser te maken.

Groot bouwt voor klein

3 mei

Na wat plannen en toch ook wel wat overleg is het zover!  Een vooropgesteld doel binnen onze speelplaatsverbouwing raakt geslaagd!

We wilden grote leerlingen laten bouwen voor kleinere leerlingen.  En ja hoor, we vonden een secundaire school waarmee we de handen in elkaar konden slaan. 
De leerlingen van PTI Zottegem zijn gestart met het maken van een bouwwerk voor de zandbak op de kleuterspeelplaats!

GROOT kippen GELUK!

14 april 2019

Vandaag was het eindelijk zover!!!  Onze 2 kuikentjes werden geboren.  Maantje stelt het zeer goed en draagt zorg van haar kleine ukjes.  Daantje het haantje wil niet dat je heel dicht in de buurt komt.  Hij blijft de baas in het kippenhok.   Tante Graantje kijkt flink naar de fiere mama! 

Reuze chill hoek

1 en 2 april

De werken aan de laatste hoek op de speelplaats van de lagere school zijn gestart!  We bouwen een REUZE CHILL hoek.  De basismeubelen zijn reeds gearriveerd, afgewerkt en geplaatst. 

Laatste klusreeks!

Deze week startte de laatste klusperiode.  Tussen maandag 11 maart en dinsdag 30 april worden de laatste werken uitgevoerd aan onze speelplaats. 

Omdat we graag SAMEN BOUWEN, werken we naast de klussers en KRIK deze keer ook samen met enkele mensen van leefboerderij 'De Kanteling' in Woubrechtegem.
Ze namen zelfs klusmateriaal mee naar huis om er in hun atelier speelmateriaal van te maken voor onze leerlingen!  Een fijne eerste samenwerking!

Een nieuw dekentje

8 februari

Gisteren werd er verhakseld hout geleverd van de gemeente Herzele.  Samen met een klusser en enthousiaste kinderen werden vandaag alle groene zones voorzien van een fris nieuw dekentje.  
Wat fijn om de grote betrokkenheid van de kinderen te zien!  

Hou ons in de gaten, want onze tuin begint stilletjes aan terug groen en kleurrijk te worden!  Er komen nieuwe bomen en de laatste hoek zal binnenkort afgewerkt worden!!  

Klik hier voor de foto's van vandaag!

 

Speelplaatsbevraging

November 2018

Enkele weken geleden kregen ouder, leerlingen en leerkrachten de kans om een bevraging in te vullen in verband met de speelplaats.  Alle resultaten werden verwerkt en voor jullie in één overzicht gezet.  Zo kunnen jullie alles nalezen.  Klik hier voor de samenvatting.

#SAMENBOUWENAANONZESCHOOL# yes

Pagina's