Samen bouwen aan onze speelruimte

22 en 23 oktober 

De voorbije 2 dagen werd er voor het eerst dit schooljaar terug geklust onder leiding van de KRIKbouwers!   Samen met een aantal vrijwilligers werden er opnieuws enkele zaken van ons plan gerealiseerd!

Op de speelplaats van de kleuters en het eerste leerjaar staat er vanaf nu een keukentje én een winkeltje!  Het kopen en verkopen kan beginnen!!
Op het speeltuintje tussen de 2 speelplaatsen werd alles ingereedheid gebracht om een zonnewering te plaatsen boven de blokkenbak.  Een letterlijk en figuurlijk zware klus!  Maar het is gelukt!  yes  De constructie staat er!!  De week na de vakantie wordt verder geklust om er schaduwrijke omgeving van te maken. We laten nadien alles begroeien zodat het een mooie groene hoek wordt.  

Op de speelplaats aan het kloostergebouw werd gewerkt aan een hoekje waar de containers de komende tijd zullen worden ondergebracht.  Ook hier laten we met klimplanten alles toe groeien zodat ook dit een mooie groene zone zal worden.  

Een dikke dankjewel aan alle helpende handen van de voorbije twee dagen!  Een fantastisch resultaat!! 

Ondertussen wordt er intern gewerkt aan een samenvatting van de speelplaatsbevraging die jullie onlangs invulden.  Ook de leerlingen en leerkrachten konden hun mening kwijt.  Binnenkort kunnen jullie alles lezen!

Na de vakantie bouwen we samen verder!

Klik hier voor de foto's