Reuze chill hoek

1 en 2 april

De werken aan de laatste hoek op de speelplaats van de lagere school zijn gestart!  We bouwen een REUZE CHILL hoek.  De basismeubelen zijn reeds gearriveerd, afgewerkt en geplaatst. 

Tijdens de paasvakantie komt er nog een HEEL groot iets blush!  Het wordt alvast een spannende start na het eitjes rapen!  Benieuwd of jullie het verschil zullen zien?!  Kort na de vakantie komt er dan nog een allerlaatste verrassing wink.  Het zijn de details die het hem doen, ook van de leerlingen zal nog helpende hand verwacht worden!

De klussers komen op dinsdag 23 april nog een dagje klussen om alles af te werken.   Nadien worden ze ontslaan van verdere zware werken, maar ze blijven elke dag WELKOM op onze school!  Zonder deze vele helpende handen waren we nooit aan dit prachtig resultaat gekomen!  BEDANKT omdat jullie er altijd vol enthousiasme voor gaan!! yes

We eindigden niet voor niets met een REUZE CHILL hoek!  Ik vermoed dat de klussers, samen met de KRIK-bouwers meermaals geslapen hebben als een reus het laatste anderhalve jaar!  Zij zullen dan ook de eersten zijn die deze meubelen écht mogen gebruiken als alles helemaal af is.  De deadline ligt voorlopig op 30 april!

Om de dag af te sluiten werd ook ons reclamebord op de juiste plaats gehangen!  Benieuwd of iedereen de weg naar VBS Borsbeke vindt smiley!

 

Klik hier voor meer foto's