Ons dagboek

Tuindag - Wilgentent

13 januari

Klik hier voor de foto's

Vandaag maken we er een tuindagje van.  We bouwen samen met enkele leerlingen, klusouders en een expert een wilgentent!  Een groen hoekje waar onze leerlingen tot rust kunnen komen tijdens de pauzes of een plekje waar verhaaltjes kunnen verteld worden in een gezellige groene sfeer, een nieuwe buitenklas krijgt vorm.  :-)

Koningenloop

6 januari

Klik hier voor de foto's

De start van het 2e trimester, de dag van 3 koningen!!! Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan.  We eindigden met het Kerstfeest en starten met de koningen.  Onze leerlingen mogen deze eerste dag verkleed als koning naar school komen.  In de loop van de voormiddag zullen de kleuters en de leerlingen van de lagere school een toertje doen in Borsbeke!  De peuters blijven op school.

1 tot 6L Lachsessie

16 december

Vandaag komt er iemand langs om onze leerlingen mee te nemen in een lachsessie!  Benieuwd wat dit wordt!!

Deze activiteit zal niet aangerekend worden - maar zal gefinancierd worden met het budget dat we verzamelden via de rode neuzen actie!

6L Sportquiz

13 december

De leerlingen van 6L nemen vandaag deel aan een sportquiz tegen Herzeelse scholen. Dit is een quiz rond weetjes en praktische vaardigheden. De winnaars nemen het later op het jaar op tegen winnaars uit de buurt.  Juf Annelies geeft jullie hierover nog meer info.

 

 

Opstart Advent!

2 december

Vandaag start de Adventsperiode op onze school

Eerder steunden we al goeie doelen zoals het weeshuis 'La Pouponnière ' in Senegal.  We hebben op onze school ook al een adoptiedochtertje in India via Xavie-Indie, ... Maar deze keer houden we het wat dichter bij huis en zullen we géén centjes inzamelen.  We gooien het eens over een andere boeg! 

Pagina's