Overleg 'groene' speelplaats

23 oktober

Voorbije zaterdag en vandaag werd er niet geklust op de speelplaats, maar u denkt toch niet dat onze speelplaatswerken stilliggen??? 
Neen hoor, ondertussen wordt er intern al druk gepland aan de 2e fase! 

Vandaag was er overleg met onze MOS-man, Wouter.  Hij helpt ons mee nadenken over hoe we de kinderen kunnen betrekken bij de keuze van bomen, planten, kippen, ...  We willen hierbij niet alleen de oudste kinderen betrekken, maar ook de jongste zullen hun eigen stem kunnen geven.  Hoe dit alles praktisch in zijn werk zal gaan, leest u vast wel via deze weg!   We maken alles klaar om na de vakantie hiermee van start te gaan!  

Wie 'groene' handen heeft en ons graag een beetje helpt, kan alvast donderdag 30 november in zijn/haar agenda noteren. Dit wordt een echte plantdag.  Alles wat 'eetbaar' is, krijgt die dag door al onze leerlingen (samen met nog wat extra groene handen) een plaatsje in onze tuinen.  De bomen en struiken worden geplaatst onder begeleiding van KRIK.  Hierbij zullen ook nog wel wat 'groene handen' nodig zijn.  Deze datum bezorgen wij jullie binnenkort!

Morgen is de laatste klusdag voor ouders voorzien, in deze 1e fase.  We willen alles afwerken.  De leerlingen van het 4e en 5e leerjaar zullen nog een uurtje voegen.  Er staan nog wel wat activiteiten op de planning!  Wie er graag bij is, wordt om 8.50u verwacht om te helpen tijdens de voormiddag, 13u voor de namiddag.  Wie 's middags blijft, hoeft geen boterhammetjes te smeren, dat doen wij voor onze klussers.  Om 17u wordt de BOUW op een echte manier afgesloten!  Benieuwd hoe dat is?  Volg de foto's morgen!