Klusdag 4 speelplaats

3 oktober

De 4e klusdag zit erop!  Wat zijn er terug veel veranderingen zichtbaar na deze dag!  Ook op de kleuterspeelplaats zijn de metselwerken gestart.  De kuil voor de bomen werd volledig uitgegraven, de afvoer werd voorzien, de 'telefoonleiding' voor de kinderen ligt, ...  Op de nieuwe speelplaats staan er al een deel muurtjes op hoogte. De sparren werden weggehaald, de nieuwe verblijfplaats voor de kippen werd in orde gebracht, ...
Deze middag werd onze werfbende door de catering verwend met zelf gemaakte eiersalade, tonijnsalade, broccolisoep, ...  Zo konden ze er in de namiddag terug stevig tegenaan en dat deden ze dan ook!

Stilletjes aan zetten we ook de 'groene' ideetjes op een rij.  Straks zitten we voor het eerst samen met onze 'groene' werkgroep!  U hoort er nog van!

De werken liggen nu even stil tot zaterdag.  Wie wil experimenteren met mortel en stenen is zeker welkom!  We bouwen de muurtjes verder op, een klusje dat iedereen kan, een nieuwe uitdaging!  Daarnaast zal het verblijf voor de kippen verder afgewerkt worden.  Wil u er graag bij zijn, laat zeker weten.  Wie er al bij was kan beamen dat er een 'warm' sfeertje hangt tussen de klussende leerkrachten, ouders en grootouders. 

Hieronder vindt u een foto van bij de start vorige week dinsdag, ik vul morgen aan met een foto van vandaag!