Klusdag 13 speelplaats

13 november

Morgen zijn we 7 weken bezig met de verbouwingen aan onze nieuwe speelplaats.  Het staat vast dat er héél veel werk verricht is in deze voorbije periode.  Dankzij de hulp van héél wat klussende (groot-)ouders en onder leiding van KRIK kreeg onze 'groene droom' al een heel mooi vorm!   Morgen verdwijnt de tent van KRIK op de speelplaats!  Dit betekent dat we aan het einde gekomen zijn van ons bouwproject! 

Vandaag werden op de kleuterspeelplaats de speelhuisjes op de fietsenstalling en de brug afgewerkt.  De oude zandbak onderging een metamorfose en werd klaargestoomd voor een houten blokkenbak.  Op de speelplaats van de lagere school werd dit weekend een huisje gebouwd in opdracht van Sint en Piet.  Hierdoor komt later nog een touwenparcours, maar het winkeltje is klaar .  

Binnenkort worden alle speeltoestellen gekeurd door een erkende firma. Nadien kunnen de nadarhekkens weg en kunnen de kinderen starten met genieten van de nieuwe spelmogelijkheden!! 

Ondertussen maken wij ons klaar voor de aanplanting van onze groene zones!  Komende week zullen alle leerlingen mee beslissen over de keuze van de bomen.  Er is trouwens ook al een stemming voor de namen van onze 2 kippen!  Binnenkort volgt een kippenborrel ;-)  Op 30 november krijgen alle eetbare planten een plaatsje door onze kinderen.  Nadien volgt er nog een plantdag voor (groot-)ouders en leerlingen samen!  We houden jullie op de hoogte! 

Morgen nemen we nog wat foto's van alle afwerkingen. Er werd deze avond stevig doorgewerkt door de klusbende om alles af te ronden!!  (en de zon was al een tijdje onder ;))

Hier vinden jullie een foto van dag 1, bij de start van het klussen.  Onder het foto luik vinden jullie meer over 'opdracht van Sint en Piet' én 'klusdag 13'!  Veel kijkplezier!