Klusdag 10 speelplaats

17 oktober

De muurtjes rond het zonneterras werden gemetst, d.w.z. dat de 2e buitenklas vorm kreeg!  Verder werden hier en daar de laatste muurtjes afgewerkt.  Op de kleuterspeelplaats kreeg de brug/tunnel mooi vorm.  De fietsenstalling werd helemaal overdekt en waterdicht gemaakt.  De nieuwe zandbak is voorlopig dichtgelegd met zeilen, maar er werden nieuwe netten besteld zodat het mooi afgeschermd wordt voor dierlijke bezoekers. 

Naast klussende ouders en grootouders, konden we terug een uurtje rekenen op de 5e en 6e klassers voor voegwerken.   Ze kregen hiervoor terug de deskundige begeleiding van enkele grootouders en de leerkrachten.  Maar eigenlijk wisten ze nog perfect hoe het moest!  Ze hebben terug héél wat werk verzet op dit korte uurtje!!  BEDANKT kinderen voor jullie enthousiasme tijdens het voegen!

Onze klussers werden vandaag opnieuw culinair verwend door onze cateringploeg.  Het is fijn om ook op dit vlak op jullie (ouders) te kunnen rekenen!  Ik vermoed dat de afgewerkte kilootjes er langs deze kant gewoon terug bij komen.  ;-) 

Nog even belangrijke info:  Vandaag was de laatste werkdag voor de klussersbende.  Maar ... omdat we het zo leuk vinden, de sfeer zo goed zit, willen we er nog ééntje bijdoen voor wie écht bij deze laatste klusdag van deze eerste fase wil bij zijn!   Deze zal doorgaan op dinsdag 24 oktober.  Laat je iets weten via vbsborsbeke@telenet.be als je die dag nog eens van de partij zal zijn?  We werken alles tot in de puntjes af en brengen dan hier en daar al iets in gereedheid voor een nakende 2e fase! 

Ouders die materiaal ter beschikking stelden mogen dit afhalen op maandag 23 oktober.  Alles zal klaar staan in de tent.  Een dikke DANK JE WEL voor de bruikleen! 

Voor meer foto's?  Kijk even op het foto luik op deze website!  Zagen jullie ons filmpje al van de kruiwagenrace? (zie bericht hieronder)