Ouderraad

Wie zijn we?

Wij zijn ouders, die ondanks hun vaak drukke job en gezinsleven, toch nog tijd maken om op school een handje toe te steken. En geloof het of niet.. we doen dit met alle plezier!

Wat is het oudercomité?

Ons oudercomité groepeert een groot aantal ouders, die samen een brug willen bouwen tussen school en gezin. Het oudercomité heeft tot doel om met de school samen te werken en om bij mogelijke praktische of pedagogische vragen een spreekbuis te zijn voor alle ouders.

Wat doen we?

De oudervereniging vergadert ongeveer 4 x per jaar, waar we dan de werking van de school bespreken, maar ook enkele activiteiten organiseren die plaats vinden in onze school. Met de opbrengst hiervan, kan de school extra materiaal kopen.

Hoe werken we? 

Elke ouder kan agendapunten aanbrengen door een email te sturen naar oudercomité vbsborsbeke@hotmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken , door contact op te nemen met een van de leden van het bestuur of door het punt dat u graag besproken wil zien af te geven op het secretariaat t.a.v. de oudervereniging. 

De vergadering behandelt alle agendapunten en neemt waar nodig een gezamenlijk standpunt in, of werkt een actieplan uit en legt dit voor aan de directie, school,…  Alle beslissingen worden genomen in overleg met de school tijdens de vergaderingen. 

Elke ouder die graag het oudercomité wil vervoegen is van harte welkom.

Ook ouders die enkel op bepaalde activiteiten een handje willen toesteken, kunnen zich melden als medewerker en zullen we met open armen ontvangen. Veel handen maken licht werk!

Wanneer vergaderen we?

Onze vergaderingen gaan steeds door in de koffieklas van de school om 20u.  Wil je meer weten over de data en de agendapunten dan kan je altijd iemand van het bestuur aanspreken.